PUBLIKA ŽELI TRI STVARI: Novak Đoković i prva reakcija posle bravura u Rimu

D. N.

10. 05. 2022. u 17:38

NOVAK Đoković ne samo da je vrlo dobrim nastupom prebrodio prvo kolo na ATP turniru u Rimu, već je posebno zadovoljan bio i posle meča.

ПУБЛИКА ЖЕЛИ ТРИ СТВАРИ: Новак Ђоковић и прва реакција после бравура у Риму

FOTO: AP

Podsetimo, naš as je bio slobodan u prvom kolu, kao vodeći nosilac, a u drugom je deklasirao Aslana Karecava iz Ruske Federacije.

Odmah po završetku susreta, Nole se, pokraj igrališta, obratio TV gledaocima:


- Nikad ne znate šta može da vam se desi protiv ovakvog igrača, jer je Aslan neko ko ume vrlo, vrlo dobro da odigra. On je nezgodan, zbog stila igre. Znate i sami, uvek može bolje, ali ja ipak moram da budem zadovoljan pobedom protiv kvalitetnog protivnika koji je čvrst, stabilan, koji stoji blizu linije i ne da vam mnogo vremena za razmišljanje. Ali, ovoga puta je grešio, pa mi je utoliko posao bio olakšan. Bilo je solidno, može to i bolje, nadam se još boljem tenisu u narednim kolima - istakao je Đoković.


Osvrnuo se potom i na nekoliko bravura koje je izveo, "klizeći" po rimskoj šljaci:

- Čovek se uvek nada da će biti u prilici da odigra atraktivan, lep poen, da će to slaviti s navijačima, jer publika to i želi. Želi ona uzbuđenje, dobar tenis, borbu. Imali smo ovoga puta nas dvojica nekoliko lepih poteza. Ma, uvek je lepo igrati u ovom "kolosemu" tenisa, što "Foro Italiko" svakako jeste - zaključio je Novak Đoković.


Priliku da nastavi sa dobrim igrama, Nole će imati u trećem kolu, kada Đokovića čeka bolji iz meča Laslo Đere - Stan Vavrinka.

 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)