"NEMOJ, BAKO!" Kako Stefan Đoković "minira" Novaka i to tati iza leđa

Novosti online

13. 05. 2022. u 19:32

NOVAK Đoković ima specifičnu dijetu, njegov način ishrane uključuje mnogo toga korisnog, a isključuje neke stvari koje ostatku ovdašnjeg sveta spadaju maltene u svakodnevicu. Ipak, ne dele baš svi u njegovoj porodici apsolutnu strast za takvim obrocima.

НЕМОЈ, БАКО! Како Стефан Ђоковић минира Новака и то тати иза леђа

Tviter

Jedan šaljiv detalj o tome, pravu malu anegdotu, ispričala je Noletova majka, Dijana Đoković.

U emisiji "Dok anđeli spavaju" ona je najpre rekla sledeće o unucima, deci koja su se rodila u braku Novaka i Jelene Đoković:


- Mnogo sam srećna što imam unuke, Stefana i Taru. Mi možda ne provodimo zajedno onoliko vremena koliko bismo to voleli, ali meni svaki trenutak s njima mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, jer u vreme kada su moja deca bila mala, nisam možda imala dovoljno vremena da se igram s njima. Nisam ja tu da ih podižem, to će njihovi mama i tata, ja sam tu da s njima uživam, da ponekad prekršim neka pravila oko onoga što im nije dozvoljeno, ali u tome i jeste lepota - rekla je Dijana Đoković.

Dijana Đoković sa unukom Stefanom / Foto: Nebojša Paraušić

A kada je reč o striktnoj Novakovoj dijeti...

- Kada god imamo vremena, mi smo zajedno, šetamo, odemo do jezera. Ali, kada oni dođu u našu kuću, onda unuci mogu da osete svu toplinu koju pružaju baba i deda. Eto, oni vole moje čuvene paličinke. Uvek ih čujete "Bako, napravi nam palačinke!", a ja pitam "Koje želite, bezglutenske, ili normalne?", na šta Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti sad te bez glutena!" - otkrila je majka Novaka Đokovića šta sin najboljeg tenisera sveta više voli.

BONUS VIDEO Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je postao najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MITROVIĆEVA MAJSTORIJA: Gol za pamćenje, zatresao mrežu Švajcaraca (VIDEO)