STOP ZA RAFAELA NADALA: Rolan Garos "udario šamar" voljenom sinu

Novosti online

24. 05. 2022. u 09:42

RAFAEL Nadal nije imao težak zadatak u prvom kolu Rolan Garosa protiv Džordana Tompsona, pošto je Španac slavio sa 3:0 u setovima.

СТОП ЗА РАФАЕЛА НАДАЛА:  Ролан Гарос ударио шамар вољеном сину

FOTO: AP

Ipak, Nadal je morao da se odrekne jedne njemu jako bitne stvari jer je došlo do određenih promena u Parizu.

Španac je poznat po svojim ritualima, ne gazi linije kada zakorači na teren, ima identične pokrete prilikom servisa koji moraju da budu obavljeni po tačnom redosledu, a jedan od rituala su i flašice vode koje uvek raspoređuje po određenom redu ispred svoje klupe.

Ove godine, međutim, toga neće biti. Zbog novog pravila francuske vlade, plastične boce su zabranjene na sportskim događajima, a kako bi se zaštitila životna sredina teniseri na Rolan Garosu nemaju pravo da imaju flašice.

Umesto toga dobijaju personalizovane kanistere jednog od sponzora i njih mogu napuniti vodom ili nekom drugom tečnošću koju će piti tokom meča.

Ipak, odricanje od jednog rituala Nadalu očigledno nije smetalo, jer nije imao problema u duelu protiv Tompsona, ali pitanje je kako će u nastavku takmičenja izgedati kralj šljake, posle šamara koji je dobio od Rolan Garosa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je postao najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...