ĐOKOVIĆ I NADAL SLOŽNI: Takav je svet u kome živimo, oni daju pare, oni se pitaju!

Novosti online

02. 06. 2022. u 14:26

MEČ Novaka Đokovića i Rafaela Nadala biće još dugo tema u teniskim krugovima.

ЂОКОВИЋ И НАДАЛ СЛОЖНИ: Такав је свет у коме живимо, они дају паре, они се питају!

FOTO: AP

Daleko iza ponoći, nešto pre dva časa, Rafael Nadal slavio je protiv Novaka Đokovića. Već dugo traje polemika o tome da li je tenisu uopšte potrebno igranje noćnih termina i kako utiču na same igrače.

Novak Đoković se dotakao te teme:

- Postoje različita mišljenja o noćnim mečevima. Ja mislim da počinju previše kasno. Međutim, o tome odlučuje TV. Takav je svet u kome živimo. TV stanice koje prenose mečeve određuju koji će susret biti igran danju, a koji noću. Oni daju pare, oni odlučuju - objasnio je Đoković.

Nadal se složio:        

- Sada nije strašno, jer imamo dva dana pauze, ali ako odmah sutradan morate da igrate, kao Zverev u Madridu, onda je to veliki problem. Razumem da televizije plaćaju mnogo para da imaju kasne mečeve, da turniri tako zarađuju, da onda i mi igrači više zarađujemo. Ali moramo da nađemo ravnotežu. Meč koji se igra na šljaci do tri dobijena seta i počinje u devet uveče može da traje veoma dugo. Ali tako je kako je - rekao je Nadal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...