ENDI MARI PRIZNAO: "Nadal je moja inspiracija"

Novosti online

03. 06. 2022. u 14:47

BIVŠI najbolji teniser sveta Endi Mari izjavio je da je oduševljen igrama Rafaela Nadala na ovogodišnjem Rolan Garosu, prenose britanski mediji.

ЕНДИ МАРИ ПРИЗНАО: Надал је моја инспирација

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Mari (35) je u prethodnih nekoliko godina imao dosta problema sa povredama, a odlučio je da propusti Rolan Garos da bi se u potpunosti pripremio za Vimbldon, koji je osvojio 2013. i 2016. godine. Britanski teniser trenutno igra na čelendžeru u Surbitonu, ali prati dešavanja na Otvorenom prvenstvu Francuske.

- Ne znam da li je ovo Rafina poslednja sezona ili ne. Pokazao je da se fizički dobro drži tokom turnira, a nadam se da će moći da nastavi da igra tako još neko vreme. Pratio sam i igre Marina Čilića. On je sa 33 godine prvi put stigao do polufinala Rolan Garosa. Rafa i Marin me definitivno inspirišu - rekao je Mari, koji je trenutno 67. na ATP listi.

Nadal, koji danas slavi 36. rođendan, će u polufinalu Rolan Garosa igrati protiv Aleksandra Zvereva, dok će se Čilić sastati sa Kasperom Rudom.

Rolan Garos se igra za nagradni fond od 43,6 miliona evra.

BONUS VIDEO: Zagorac udario glavom o parket

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu