PREPOZNAJETE LI DEČAKA SA SLIKE? Oči ga odaju, ali dres... Ovo mu navijači Reala neće oprostiti (FOTO)

O. M.

06. 06. 2022. u 16:00

DOBRO je poznato da je Rafael Nadal veliki navijač madridskog Reala, ali ljubitelji fudbala pamte njegovog strica Mihel Anhela koji je u prvoj polovini devedesetih godina nosio dres Barselone sa kojom je 1992. postao i šampion Evrope.

ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ЛИ ДЕЧАКА СА СЛИКЕ? Очи га одају, али дрес... Ово му навијачи Реала неће опростити (ФОТО)

FOTO: Fejsbuk

Upravo iz tog perioda datira fotografija koju bi El matador verovatno rado sakrio od javnosti, jer na njoj je obučen u crveno-plavi dres katalonskog giganta i to uz teren stadiona Kamp nou.

S druge strane, dobri poznavaoci prilika u porodici Nadal tvrde da je i sam Mihel Anhel navijač kraljevskog kluba, iako je u dresu Barselone odigrao više od 200 utakmica i osvojio sve što se u klupskom fudbalu može (Kup evropskih šampiona, Kup pobednika kupova, Super kup Evrope, pet titula u Primeri, tri Kupa kralja...).

Inače, nije neobično videti Rafu u dresu drugih klubova, svojevremeno je zajedno sa Novakom Đokovićem obukao dres Boke juniors, a dva najbolja tenisera sveta svih vremena tada su jedan drugom šutirali penale na legendarnoj Bombonjeri. 

Nole i Rafa u dresu Boke juniors

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)