NOLETOVA DECA NAPRAVILA ŠOU NA VIMBLDONU! Novak nije jedini Đoković koji oduševljava (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2022. u 17:15

NOVAK Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona, a pripremajući se za taj takmičarski nastup, imao je porodičnu podršku.

НОЛЕТОВА ДЕЦА НАПРАВИЛА ШОУ НА ВИМБЛДОНУ! Новак није једини Ђоковић који одушевљава (ВИДЕО)

Foto: AP

Podsetimo, najpre je u to četvrtfinale prošao Janik Siner (priredivši iznenađenje pobedom nad senzacionalnim Špancem, Karlosom Alkarazom), a onda je u poendeljak kasnim večernjim satima i Nole izborio pravo da se i dalje nadmeće (i to uz izgubljeni set od sjajnog autsajdera, Tima van Rajthovena).

Ovog utorka su Srbin i Italijan saznali da će igrati u savršenom terminu, a pripreme za taj megdan su uveliko u toku.

Novaka je na treningu bodrila i ćerka Tara, koju je majka, Jelena Đoković, dovela da pozdravi tatu koji je vežbao servis u društvu Gorana Ivaniševića, ali... nisu oni bili jedini članovi porodice koji su se našli na travnatoj podlozi.

Noletov i Jelenin sin Stefan svesrdno je pomagao tati.

Prvo je bio zadužen da mu dodaje loptice kojima je vežbao servis, što je britanski tenski producent Nik Mekarvel snimio i nazvao te trenutke "nečim što ne može biti slađe" ...

... a nedugo nakon što se i ATP oglasio ovim povodom, uz fotografije slavnog tate i njegovog naslednika, i komentar "Počenite (da vežbate) s njima dok su mladi" ...

... muški deo porodice Đoković je oduševio sve prisutne kada se Novak bacio na travu.

Jer, njegov sin je odmah pritrčao i "zajahao" aktuelnog šampiona Vimbldona, koji se potom pridigao i počeo da nosi Stefana, uz smeh gledalaca koji su sve pratili i snimali:

Podsetimo, Novak Đoković i Janik Siner su dosad igrali smo jednom, Srbin je lagano pobedio Italijana prošle godine u Monte Karlu (6:4, 6:2), a njihov drugi po redu duel možete uživo da pratite na portalu "Novosti". U

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)