ĐOKOVIĆ IH SVE RASPLAKAO: Novak pobedio, ali ono što je uradio posle meča... (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2022. u 19:10

NOVAK Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona, a posle trijumfa koji mu je to i omogućio, učinio je nešto što je istinske ljubitelje tenisa ganulo.

ЂОКОВИЋ ИХ СВЕ РАСПЛАКАО: Новак победио, али оно што је урадио после меча... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, najpre je u to četvrtfinale prošao Janik Siner (priredivši iznenađenje pobedom nad senzacionalnim Špancem, Karlosom Alkarazom), a onda je u ponedeljak kasnim večernjim satima i Nole izborio pravo da se i dalje nadmeće (i to uz izgubljeni set od sjajnog autsajdera, Tima van Rajthovena).

Iako se bližila ponoć, a umor od nadmetanja s Holanđaninom već uveliko danak, Nole je rešio da ne napusti Centralni teren odmah, već da priđe publici koja ga je strpljivo čekala i autogramima ih obraduje.

Međutim, kada je u prvom redu video jednog mališana, rešio je da potraži svoju torbu, a onda se ka njoj sagnuo i - kao što možete da vidite na snimku koji je pred vama, tom dečkiću poklonio svoj kačket:

- Zatražio je torbu kako bi klincu dao kapu. Ne dirajte me, ridam - ganuto je konstatovao jedan od Novakovih navijača na Tviteru, priloživši video-dokaz ove scene.

Podsetimo, Novak Đoković i Janik Siner su ovog ponedeljka saznali da će igrati u savršenom terminu, a pripreme za taj megdan su uveliko u toku - i u njima na terenu učestvuje cela porodica Đoković.

Đoković i Siner su dosad igrali smo jednom, Srbin je lagano pobedio Italijana prošle godine u Monte Karlu (6:4, 6:2), a njihov drugi po redu duel možete uživo da pratite na portalu "Novosti". U

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)