NOVAKOMANIJA TRESE ENGLESKU: Novak Đoković je heroj dece na Vimbldonu, još jedan prelep gest kojim je oduševio svet (VIDEO)

V.M.P.

05. 07. 2022. u 22:01

SVE oči uprte su u Novaka Đokovića...

НОВАКОМАНИЈА ТРЕСЕ ЕНГЛЕСКУ: Новак Ђоковић је херој деце на Вимблдону, још један прелеп гест којим је одушевио свет (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser savladao je Janika Sinera, čime je zabeležio 26. pobeda u nizu u Londonu i plasirao se u polufinale Vimbldona. 

Iz dana u dan na terenima najprestižnijeg teniskog kompleksa, čovek koji je polarizovao sportsku planetu ima apsolutnu naklonost jedne starosne populacije.

Ona najmlađa publika, koja najbolje zna da procene nečiju iskrenost i veličinu, svoje simpatije iz dana u dan pokazuju ka srpskom teniseru, a ništa drugačije nije bilo ni danas... 

FOTO: Tanjug/AP

Jedan mališan mu je prišao iz publike i zamolio ga za neki suvenir, a Novak je odlučio da pokaže kakva je veličina i posle maratonskog meča od pet setova, ostane da ispoštuje svaku osobu koja se našla na "Centralnom terenu".

Naime, on je otišao do mesta gde stoje peškiri Vimbldona, potpisao ga je i poklonio dečaku, da bi potom otvorio torbu i počeo da deli kačkete i druge rekvizite koje je imao pri ruci i drugim navijačima.

Đoković će u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona igrati protiv pobednika meča David Gofan (Belgija) - Kameron Nori (Velika Britanija).

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku