"OSVOJIĆE..." Nik Kirjos dao procenu sa koliko bi grend slemova Novak Đoković mogao u penziju

V. N.

16. 06. 2023. u 10:00

KOLIKO će grend slem titula osvojiti Novak Đoković do kraja karijere?

ОСВОЈИЋЕ... Ник Кирјос дао процену са колико би гренд слемова Новак Ђоковић могао у пензију

TANJUG/AP

Njegov "neprijatelj" doskora, a sada drugar Nik Kirjos smatra da bi cifra do koje će dogurati srpski teniser mogla da bude okruglo 30.

- Nadam se da će Đoković da završi karijeru sa 30 trofeja. Tako ću da ja izgledam bolje što sam izgubio od njega prošle godine u finalu Vimbldona - rekao je Australijanac, koji se ponovo našao na terenu posle dugo vremena.

Stigao je Kirjos i da se našali.

- Niko ne može da zaustavi Novaka na Vimbldonu. Ako ga ja ne zaustavim, niko ne može - naveo je australijski teniser, potom je nastavio u ozbiljnijem tonu. - Novak je postigao neverovatan uspeh, znam koliko mnogo radi i koliko mu sve to znači. Đoković bi već imao 25-26 titula da je igrao prošle godine na Australijan openu i Ju-Es openu. Veoma je gladan uspeha. Ljudi misle da će se zaustaviti, ali ovi uspesi će u njemu samo probuditi još veću motivaciju. Nadam se da će imati 28 do 30 grend slemova - istakao je Kirjos.

Za razliku od prošle sezone, Nik je imao dugu pauzu zbog povreda, a izgubio je na početku nadmetanja u Štutgarta od Kineza Vua. Ipak, optimističan je po pitanju nastupa na travi.

- Sezona na travi je za mene uvek najbolji deo godine. Ova je bila zaista teška, pošto se oporavljam od operacije kolena. Vraćam se na turnir gde sam u prošlosti odigrao nekoliko neverovatnih mečeva - podvlači Kirjos, koji bi do takmičenja u Londonu trebao da zaigra na Majorki i u Haleu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju