KECMANOVIĆ UBEDLJIV U KINI: Srbin srušio Francuza za četvrtfinale Čengdua

Novosti online

23. 09. 2023. u 11:56

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira u Čengduu, pošto je pobedio Francuza Korentana Mutea sa 6:2, 6:4.

КЕЦМАНОВИЋ УБЕДЉИВ У КИНИ: Србин срушио Француза за четвртфинале Ченгдуа

FOTO: Profimedia

Nije 47. igrač sveta blistao u dosadašnjem delu sezonu, ali bi finiš iste mogao da bude dobar, što pokazuju dve pobede na pomenutom turniru u Kini.

Što se meča sa 122. na ATP listi, Miša je odigrao veoma dobro. Duel je počeo sa čak četiri brejka u prvih pet gemova, od kojih je tri napravio Beograđanin i došao do prednosti od 4:1. Potom je sigurnom igrom sačuvao prednost i dobio prvi set.

Kecmanović je i u drugom segmentu prvi oduzeo servis protivniku. Ipak, odmah je Mute vratio izgubljeno, ali je Miomir u devetom gemu opet napravio brejk i potom sigurno odservirao za pobedu u meču koji je trajao jedan sat i 36 minuta.

Srbin će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Aleksandar Zverev - Pavel Kotov.

BONUS VIDEO: Sjajna atmosfera na dočeku košarkaša i Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!