"NEMAM ODGOVOR NA TO..." Novak Đoković žestoko razočarao zapadni teniski svet

Novosti online

28. 09. 2023. u 08:44

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a nakon osvojene 24. grend slem titule na Ju-Es openu u Njujorku, odlučio je da se odmori i zameni teniski reket palicom za golf.

НЕМАМ ОДГОВОР НА ТО... Новак Ђоковић жестоко разочарао западни тениски свет

FOTO: Tanjug/AP

Nole se pojavio u Rimu gde je učestvovao na "Rajder kupu", a društvo su mu pravile zvezde potput Gereta Bejla, Luisa Hamiltona i mnogih drugih. Kao i u svemu, Nole je ubedljivo pobedio i u golfu.

Iskoristio je priliku Đoković i da odgovara na pitanja novinara, a prvo je pričao o planovima.

- Grend slem sezona je završena, ali imamo još nekoliko meseci do kraja sezone. Igraću Bersi, jedan od turnira iz serije 1000. Zaista važan na ATP turu. Potom Završni turnir u Italiji, a onda i Dejvis kup za Srbiju, moju zemlju. To je veliki cilj za kraj sezone. U plej-ofu smo, u četvrtfinalu, tako da se nadam da ćemo se dočepati trofeja - rekao je Nole i tako razgalio fanove u Srbiji.

Podsetili su Novaka i na komentar Danila Medvedeva koji je nakon poraza u finalu Ju-Es opena pitao najboljeg tenisera sveta "šta radi još tu sa 36 godina".

- Nemam odgovor na to - rekao je Nole uz osmeh, ali je ipak dao zapadnim dušebrižnicima razlog da se dobro zamisle.

- Očigledno je bilo istorijsko, ispunjavajuće. Neverovatno uzbuđenje što sam osvojio 24. grend slem. Uvek su grend slemovi i nedelje na prvom mestu bili najvažniji. Mislim da sam imao sreće što sam većinu svoje karijere proveo bez povreda. Fokusirao sam se na širu sliku, dugoročno i dosta uložio kako bih mogao da što više godina zadržim ovaj nivo. Znao sam da ću, ako se to desi, ako budem imao dugu karijeru, uspeti da osvajam grend slemove. I dalje sa 36 godina napredujem, mislim da godine ne utiču na mene mnogo, da kucnem u drvo. Nadam se da ću imati još nekoliko sjajnih godina na grend slemovima, posebno jer su to moji najviši ciljevi i prioriteti - završio je Novak Đoković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju