''NAJTEŽE PROTIV FEDERERA, NOVAK NAJBOLJI SVIH VREMENA'' Nik Kirjos o velikoj trojci

Novosti online

07. 10. 2023. u 10:53

Nik Kirijos je gostovao u podkastu kod Majka Tajsona, te se tu dotakao teniske velike trojke.

НАЈТЕЖЕ ПРОТИВ ФЕДЕРЕРА, НОВАК НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА Ник Кирјос о великој тројци

FOTO: Tanjug/AP

Igrao je Australijanac protiv sve trojice tenisera iz velike trojke, a kako on kaže, najviše je voleo da igra protiv Nadala i protiv njega je imao i najviše uspeha.

- Sviđa mi se da igram protiv Nadala, jer sam upravo protiv njega imao najviše uspeha. Ipak, i on me je nekoliko puta pobedio - ispričao je Kirjos.

Iako je podkast emitovan tek nedavno, sniman je pre US opena, pa je tako Kirjosov argument da je Đoković najbolji to što ima 23 grend slema. U međuvremenu je osvojio i 24.

- Mislim da može da ih doda još nekoliko i to je ludo. I mislim da ne dobija poštovanje koje zaslužuje. Na Turu je skoro 20 godina - kaže Kirjos.

Dotakao se i Federera.

- Federer je mogao da učini da se osećate kao g..no. Bez obzira gde ste igrali, on je bio i ljubimac navijala. Svi su želeli da Federer pobedi, u Evropi, Americi, Australiji…

Ipak, najteže mu je bilo protiv Rodžera iako smatra da je Novak najveći svih vremena.

- Na kraju, mislim da je Novak najbolji svih vremena. Ali, za mene je bilo najteže da igram protiv Federera. Nešto u vezi sa njim je bilo veoma agresivno, nije vam davalo prostora da dišete - rekao je Australijanac.

BONUS VIDEO: Cela Marakana pozdravila Novaka Đokovića, a onda je on ovako odgovorio

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku