FURIOZNO DO DRUGOG KOLA: Natalija Stevanović na korak od glavnog žreba u Tunisu

Novosti online

14. 10. 2023. u 15:52

SRPSKA teniserka Natalija Stevanović na furiozan način se domogla druge runde kvalifikacije za turnir u Monastiru (Tunis), pošto je pobedila Čiraz Behri sa 6:0, 6:1.

ФУРИОЗНО ДО ДРУГОГ КОЛА: Наталија Стевановић на корак од главног жреба у Тунису

Tanjug/AP

Fantastičan prvi set odigrala je Nišlijka, protivnicu je ostavila na nuli i uvodni deo meča okončala za 22 minuta. Koliko je bila dominantna najbolje se ogleda u tome da je Tunišanka osvojila samo dva poena na svoj servis.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku duela. Uspela je 890. na VTA listi da se upiše na semaforu, ali tada je spasila tri brejk lopte. Ipak, to je bilo sve od nje u meču koji je trajao samo 50 minuta.

Stevanović će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv Ukrajinke Katarine Zavatske koja je postavljena za drugog nosioca.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)