ŠOKANTNA OBJAVA TRENERA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Oglasio se "nasilnik" Goran Ivanišević i iznenadio ceo svet

Novosti online

17. 10. 2023. u 08:30

GORAN Ivanišević prolazi kroz težak period, prvo je morao na operaciju kolena koju je dugo odlagao, a sada i nove nevolje za trenera Novaka Đokovića.

ШОКАНТНА ОБЈАВА ТРЕНЕРА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Огласио се насилник Горан Иванишевић и изненадио цео свет

FOTO: Tanjug/AP

Naime, proslavljeni Hrvat je u kasne sate putem Instagrama poslao poruku u kojoj otkriva da prolazi kroz izuzetno težak period u privatnom životu.

Ivanišević je otkrio da ima ozbiljnih problema sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović, koja je navodno mimo svih zakona i ugovora uzela njegov novac. Novakov trener je javno poručio da će pravdu tražiti na sudu.

"Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je na Instagramu proslavljeni teniser koji je iznenadio sve s obzirom na to da su se on i njegova bivša supruga uvek predstavljali kao dobri prijatelji nakon razvoda.

Podsećanja radi, Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, venčali su se 2009. godine, a razveli su se 2013. godine. Goran je od 2017. godine u braku s voditeljkom Nives Čanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju