"MALO ME JE I SRAMOTA ZBOG TOGA" Đoković se izvinio Francuzima pred masters u Parizu (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2023. u 09:53 >> 10:12

NOVAK Đoković od ponedeljka nastupa na mastersu u Parizu, trebalo je da već bude u prestonici Francuske, ali zbog neočekivanih problema sa letom, ostao je u Beogradu.

МАЛО МЕ ЈЕ И СРАМОТА ЗБОГ ТОГА Ђоковић се извинио Французима пред мастерс у Паризу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Iks/Travel__Sports

Protivnike je svetski broj jedan dobio u petak uveče. Đoković je slobodan u prvom kolu, dok u drugom čeka pobednika meča Miomir Kecmanović - Tomas Ečeveri.

Po planu, trebalo je da Novak već u petak stigne u Pariz kako bi se privikao na uslove u dvorani, ali iskrsli su nepredviđeni problemi sa letom zbog kojih je još u Beogradu.

Novak Đoković je na francuskom jeziku snimio poruku u kojoj se izvinjava što još uvek nije stigao u Pariz, zbog problema sa letom.

- Dobro veče svima. Želeo sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam - rekao je Đoković u kratkoj video poruci.

Najboljeg tenisera svih vremena, pored mastersa u Parizu, očekuje završni masters i finalni turnir Dejvis kupa na kojem u četvrtfinalu Orlovi igraju protiv Velike Britanije.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)