SRBI TRLJAJU RUKE! Rival na startu Dejvis kupa u totalnom rasulu

Novosti online

31. 10. 2023. u 10:09

Dejvis Kup reprezentacija Srbije mogla bi da ima daleko lakši zadatak na završnom turniru Dejvis Kupa nego što se očekivalo. Britanci kako stvari stoje mogli da izađu u "šarenom" sastavu na maegdan izabranicima selektora Vikrtora Trocikog.

СРБИ ТРЉАЈУ РУКЕ! Ривал на старту Дејвис купа у тоталном расулу

FOTO: OKS

Prvi reket Britanaca Deni Evans je povređen, a legendarni Endi Marej posle poraza na startu Masersa u Parizu je bio vidno razočaran:  

- Trenutno nisam u najboljem raspoloženju da odlučim da li da igram u Dejvis kupu“, istakao je Mari posle poraza od Aleksa de Minora i dodao.

- Trebaće mi nekoliko dana za to.

FOTO: Tanjug/AP

 

Endi će sledeće nedelje igrati na seriji 250 u Mecu i tamo bi mogao da prelomi da li će da igra protiv Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Završni turnir Dejvis Kupa održaće se 21. do 26. novembra u Malagi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!