ĐOKOVIĆU SE "OTVARA PUT"! U Parizu ispao teniser koji je zna kako se pobeđuje Novak

Novosti online

31. 10. 2023. u 19:10 >> 19:17

HOLANDSKI teniser Talon Grikspur plasirao se u osminu finala mastersa u Parizu pošto je bez većih problema pobedio Španca Alehdanra Davidoviča Fokinu sa 6:2, 6:2.

ЂОКОВИЋУ СЕ ОТВАРА ПУТ! У Паризу испао тенисер који је зна како се побеђује Новак

Screenshot / TennisTV

Trenutno 23. na ATP listi bi u toj fazi takmičenja u Bersiju trebalo da odmeri snage sa Novakom Đokovićem koji će u sredu igrati protiv Tomasa Martina Ečeverija. Srbin je u tom duelu veliki favorit i bilo bi pravo čudo da ne bude rival 27-godišnjaku iz Harlema.

Što se meča Grikspur - Davidovič Fokina tiče, nikakvog uzbuđenja nije bilo, jer je Holanđanin bio ubedljiv. Oba seta je dobio identičnim rezultatom i u oba je napravio po dva brejka.

Talon Grikspur/FOTO: AP/Tanjug

Novak Đoković protiv Talona Grikspora (23. na ATP listi) vodi sa 2:0 u pobedama, i to bez izgubljenog seta (bilo je 6:2, 6:3, 6:2 za Noleta na Ju-Es openu 2021, a ove godine ubedljivih 6:2, 6:3 u Dubaiju)

Da je trijumfovao Davidovič Fokina (28. na svetu), on bi, kao potencijalni rival bio teža prepreka Srbinu. Španac je, naime, pobedio Novaka sa 6:3, 6:7(5), 6:1 prošle godine u Monte Karlu, mada srpski as vodi sa 5:1 u međusobnim duelima. Od toga je pretposlednji megdan Fokina ove godine predao u Sinsinatiju posle jednog seta, a u poslednjem, nedavno u Dejvis kupu, izgubio je od Đokovića sa 6:3, 6:4.

Podsetimo, Novak Đoković je ovog utorka odigrao prvi meč u Parizu i to u konkurenciji parova. On i Miomir Kecmanović su ostvarili trijumf.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!