SAVRŠEN TERMIN FINALA: Evo kad se Novak Đoković bori za sedmu titulu u Parizu

Novosti online

04. 11. 2023. u 21:00

NOVAK Đoković plasirao se u finale pariskog mastersa i u meču za sedmi trofej u Bersiju igraće protiv Grigora Dimitrova. Poznato je i kada će početi taj duel.

САВРШЕН ТЕРМИН ФИНАЛА: Ево кад се Новак Ђоковић бори за седму титулу у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Njih dvojica će na teren izaći u nedelju, ali ne pre 15 časova. Pre finala u singlu, zakazan je meč za titulu u konkurenciji parova. Ovo je idealan termin, taman posle nedeljkog ručka i svi će moći da ga isprate.

Đoković i Dimitrov će odmeriti snage 13 pura, a srpski teniser vodi sa 11:1. Ove godine su se sastali dva puta, Nole je trijumfovao oba. Bilo je to na Australijan openu (3:0) i mastersu u Rimu (2:1).

Podsetimo, prvi reket sveta je ove subote savladao Andreja Rubljova, dok je Bugarin bio bolji od Stefanosa Cicipasa.

Pratite ovaj duel i na portalu "Novosti", koje će vam i sa lica mesta donositi najvažnije i najzanimljivije detalje iz finala.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka