MIA RISTIĆ PRVA NA TERENU: Žreb za meč teniskog Bili DŽin King kupa Srbija-Rumunija u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

09. 11. 2023. u 13:49

Srpska teniserka Mia Ristić (325. na VTA listi) prva će sutra (14.00) izaći na teren u hali sportova kraj Ibra u Kraljevu i pokušati da našoj reprezentaciji donese prvi poen u meču plej-ofa Bili Džin King kupa protiv selekcije Rumunije.

МИА РИСТИЋ ПРВА НА ТЕРЕНУ: Жреб за меч тениског Били Џин Кинг купа Србија-Румунија у Краљеву

G.Šljivić

Žrebom u Kraljevu odlučeno je da će rival Ristićevoj biti rumunska teniserka Elena Gabriela Ruse (188), a da će potom, u drugom singlu sutrašnjeg programa, snage odmeriti naša Aleksandra Krunić (751) i Žaklin Kristian (97).

- Ne poznajem najbolje rumunske teniserke jer su dosta starije od mene. Svakako jedva čekam meč, kao i uvek daću sve od sebe. Ostaviću srce i dušu na terenu i nadam se da ću uspeti da Srbiji donesem prvi poen – rekla je Mia Ristić.

G.Šljivić

Mia Ristić i Elena Gabriela Ruse

Prema rečima Aleksandre Krunić, u našem timu su očekivali ovakav izbor rumunskog selektora, odnosno da će prvog dana u singlu igrati Kristan i Ruse.

- Igraju veoma čvrsto i imaju dobre rezultate u poslednjih par meseci, a Žaklin se vratila posle teške povrede. Turniri su ipak jedno, a ovo takmičenje i igranje za reprezentaciju svoje zemlje nešto sasvim drugo – rekla je Krunićeva. - Nisam imala puno mečeva i turnira u minulih 12 meseci, ali oporavak ide nabolje i spremna sam da se borim. To ću, ako treba, uraditi i sa jednom nogom!

G.Šljivić

Aleksandra Krunić i Žaklin Kristian

Drugog dana, ukoliko selektori ne promene svoju odluku, u subotu će se u singlu sastati Ristić-Kristian i Krunić-Ruse, dok će u dublu Srbiju predstavljati Katarina Kozarov i Natalija Stevanović protiv Irine Bare i Monike Nikolesku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)