SRPKINJAMA SAMO SET: U plej-ofu Bili DŽin King kupa u Kraljevu Srbija izgubila od Rumunije "sa nulom"

G. ĆIROVIĆ

11. 11. 2023. u 17:04

U plej-ofu Bili Džin King kupa u Kraljevu, srpske teniserke poražene su od reprezentacije Rumunije sa konačnih 0:4, osvojivši samo jedan set u četiri meča.

СРПКИЊАМА САМО  СЕТ: У плеј-офу Били Џин Кинг купа у Краљеву Србија изгубила од Румуније са нулом

G.Šljivić

Odlučujući, treći poen gošćama iz Rumunije u novoj hali sportova kraj Ibra, donela je Žaklin Kristijan koja je u prvom singlu danšnjeg programa savladala našu osamnaestogodišnju teniserku Lolu Radivojević sa 2:1 (7:5, 4:6, 7:5).

G.Šljivić

Lola Radivojević

Drugi singl nije ni odigran, dok su u dublu Aleksandra Krunić i Katarina Kozarov poražene od Monike Nikulesku i Anke Todoni sa 0:2 (1:6, 6:7).

G.Šljivić

 

Plasman u drugu Svetsku grupu ovog značajnog takmičenja zasluženo su izborile Rumunke, dok će srpske teniserke novu priliku morati da potraže naredne godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)