MEDVEDEV SE GREŠKOM IZLANUO: Rus otkrio kad Đoković i Alkaraz igraju polufinale u Torinu

Novosti online

17. 11. 2023. u 17:25

LjUBITELjI tenisa se spremaju za novi klasik između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. I dok svi čekaju u kom terminu će njih dvojica igrati, to je otkrio Danil Medvedev koji će takođe u subotu biti na terenu.

МЕДВЕДЕВ СЕ ГРЕШКОМ ИЗЛАНУО: Рус открио кад Ђоковић и Алкараз играју полуфинале у Торину

Foto: AP

Rus je posle poraza od Španca (6:4, 6:4) istakao da ima malo vremena za odmor, pošto već u subotu od 14.30 igra polufinale Završnog mastersa u Torinu protiv Janika Sinera.

- Energija kada znate da ste prošli i imate meč da igrate nije ista, za mene postoje određeni delovi tenisa gde ne kontrolišem energiju dovoljno. Dva puta sam bio u goroj situaciji, bolje da kažem u sličnoj. Energija nije ista. Ne želite da skočite i da povredite koleno, to nikad ne radim, samo koristim kao primer. Imam novi meč u 14.30. Moram da počnem da razmišljam kako da ga dobijem, žao mi je Rubljova koji se radovao meču večeras - rekao je Medvedev.

Jasno je nakon njegovih reči da će Đoković i Alkaraz na terenu biti u 21 čas. Pobednici tih mečeva igraće u nedelju u velikom finalu.

Podsetimo, Srbin i Španac su do sada odigrali četiri meča i trenutni rezultat je 2-2. Ove godine obojica tenisera su upisala po jednu pobedu.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S