ODUSTAO: Novak Đoković "presekao"! Srbija je očekivala drugačiju odluku, ali...

Novosti online

04. 01. 2024. u 18:16

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki odredio je tim za plej-if Dejvis kupa, za duele sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu.

ОДУСТАО: Новак Ђоковић пресекао! Србија је очекивала другачију одлуку, али...

Foto: Profimedia

Selektor Troicki je odabrao sledeće igrače, na spisku reprezentacije Srbije nalaze se:  Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Hamad Međedović i Nikola Ćaćić.

Najbolji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković nije se našao u sastavu "orlova" kako bi se što bolje pripremio za nastavak sezone, gde brani titule na tri grend slema (Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open), kao i nastup na Olimpijskim igrama.

Ipak, Srbija će u svakom slučaju sloviti za favorita. Laslo Đere je 33. igrač planete,  52. Dušan Lajović, 54. Miomir Kecmanović, a velike nade polažu se u Hamada Međedovića, osvajača Završnog mastersa za igrače do 21 godine.  Tu je i specijalista za dubl, 70. igrač na ATP listi Nikola Ćaćić.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata