KECMANOVIĆ PRVI NA TERENU: Obavljen žreb Dejvis kup meča Srbija - Slovačka

G. ĆIROVIĆ

01. 02. 2024. u 17:02

Kvalifikacioni meč Dejvis kupa između Srbije i Slovačke otvoriće naš Miomir Kecmanović, trnutno 60. igrač na ATP listi, i Lukaš Klajn koji zauzima 163. poziciju, odlučeno je žrebom koji je uz prigodnu ceremoniju održan u Sportskom centru „Ibar“ u Kraljevu.

КЕЦМАНОВИЋ ПРВИ НА ТЕРЕНУ: Обављен жреб Дејвис куп меча Србија - Словачка

G.Šljivić

Oni će na teren u novoj kraljevačkoj hali sportova izaći sutra u 15 sati, a potom će, u drugom singl duelu snage odmeriti Dušan Lajović, 51. na ATP listi, i Aleks Molčan, trenutno 116. svetski igrač, dok su u subotu, od 13 sati, na programu dubl meč Kecmanović/Ćaćić - Kovalik/Zelenaj i preostala dva singla.

- Dobro sam trenirao i igrao prethodnih par meseci tako da mi je veoma drago što sam ponovo dobio priliku da predstavljam svoju zemlju i daću sve od sebe da nam donesem prvi poen. Protiv Klajna nisam nikada igrao, ali znam da više voli brže podloge, tako da se nadam da ću na šljaci biti u prednosti – istakao je Miomir Kecmanović.

I naš drugi predstavnik u sutrašnjem singlu Dušan Lajović takođe deli optimizam svog reprezentativnog kolege.

- Igrao sam protiv Molčana jednom, u Hamburgu 2021. i tesno dobio u tri seta. On voli da igra na šljaci, ali mislim da je u padu forme i verujem da ćemo uspeti da pobedimo u oba meča i tako sa značajnim vođstvom dočekati drugi dan – rekao je Lajović nakon obavljenog žreba.

G.Šljivić

Dejvis kup reprezentacije Srbije i Slovačke

U taboru Slovačke ističu da je Srbija blagi favorit, ali da će se žestoko boriti u svakom poenu.

- Teren je jedino i najbolje merilo – poručio je Aleks Molčan. - I bez Novaka Đokovića Srbija je među najboljim reprezentacijama na svetu. Mislim, ipak, da imamo svoju šansu i potrudićemo se da napravimo iznenađenje.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju