"NADAL MORA DA SE TAKMIČI, NEMA IZBORA": Zabrinjavajuće vesti pred početak Indijan Velsa

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 02. 2024. u 17:06

RAFAEL Nadal odavno je senka igrača kakav je bio, mnogi se nadaju da će ga uskoro videti ponovo na terenu, priželjkuje se u Indijan Velsu novi susret Španca i Novaka Đokovića, ali...

НАДАЛ МОРА ДА СЕ ТАКМИЧИ, НЕМА ИЗБОРА: Забрињавајуће вести пред почетак Индијан Велса

FOTO: AP

Nekada prvi teniser sveta muku muči sa povredama i formom od Australijan opena 2023, preskočio ga je i ove sezone, a nakon dva meseca mogao bi da zaigra ponovo.

Netfliks najavljuje egzibiciju sa Karlosom Alkarazom kao deo priprema za Indijan Vels, a njegov stric i nekadašnji trener govorio je o njegovoj spremi za koju mnogi smatraju da je daleko od idealne.

- On mora da se takmiči. Nema izbora. To predugo nije radio. I naravno, ako se ne takmičite, ne možete se ni pripremiti - jasan je bio Toni Nadal za As.

Pretpostavlja se da je ovo poslednja sezona Nadala u "belom sportu", a Toni dodaje...

- Više volim da kažem da će da osvoji Rolan Garos, a onda ćemo videti. Znam da je teško, ali se uvek trudim da budem pozitivan i nadam se da će moj nećak odigrati veliku ulogu i na Olimpijskim igrama i na Rolan Garosu - dodao je Toni.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S