"ALKARAS UŽIVA U POBEDAMA I PUBLIKA GA PROSTO OBOŽAVA": Vilanderovi hvalospevi na račun Alkaraza

Novosti online

24. 03. 2024. u 14:37

Karlos Alkaraz igra sjajan tenis, jedan je od najboljih igrača na svetu i definitvno budućnost "belog sporta", a čuveni Mats Vilander smatra da je svet dobio igrača koji će narednih godina biti izuzetno popularan među ljubiteljima tenisa.

АЛКАРАС УЖИВА У ПОБЕДАМА И ПУБЛИКА ГА ПРОСТО ОБОЖАВА: Виландерови хвалоспеви на рачун Алкараза

FOTO: Tanjug/AP

Priča je usmerna na drugog tenisera sveta, Španac Karlos Alkaras koji je protekle nedelje osvojio titulu na Mastersu u Majamiju.

Španski teniser ima za cilj da se u što skorije vreme vrati na sam vrh ATP liste, na kojem je već bio ukupno 36 nedelja.

Vilander je primetio da je Alkaras omiljen kod navijača, posebno u Indijan Velsu.

- U redu, nije osvajao turnire od Vimbldona, ali prošle i ove godine shvatili smo koliko su uslovi za igru u Indijan Velsu dobri za njega. Nikada nisam video da publika toliko voli jednog igrača. Možda je to bio slučaj sa Rodžerom Federerom na vrhuncu, ali vidim da su u Indijan Velsu ludi za Alkarasom. Ima mnogo ljudi španskog porekla, on je omiljen u publici - kaže Mats.

Šveđanin smatra da je Alkaras pokazao da može dobro da se nosi sa pritiskom.

- Postoji veliki prostor u razumevanju koliko je u stvari dobar i šta mu je neophodno da bi pobeđivao najbolje. Mislim da voli da bude pod pritiskom. Uživa da udara po loptici. Čini se da uživa opet u pobeđivanju, a to je lepo videti - poručio je Vilander. 

Alkaras je prvi nosilac na Mastersu u Majamiju i od ponoći bi trebalo da izađe na teren, a protivnik mu je sunarodnik Roberto Karbaljes Baena.

BONUS VIDEO POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom