HRVATI UDARILI NA NOVAKA: Đoković otpustio Ivaniševića, a oni ovako reagovali

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 03. 2024. u 11:48

NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković raskinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem i to tokom turnira u Indijan Velsu, prenose mediji u komšiluku.

ХРВАТИ УДАРИЛИ НА НОВАКА: Ђоковић отпустио Иванишевића, а они овако реаговали

FOTO: Tanjug/AP

S obzirom na to da Novak Đoković nije odbranio titulu na Australijan openu, a nakon toga igra ispod očekivane forme, odlučio je da promeni taktiku i osveži stručni štab.

- Ivanišević je, saznajemo, Đokovićevu odluku dobio tokom mastersa u Indijan Velsu, odakle se vratio sa saznanjem da više neće biti trener srpskog tenisera. U prevodu, "polovična" američka turneja bila je oproštajna, a rano ispadanje i neočekivani poraz od Luke Nardija nimalo nisu popravili utisak, pišu Sportske novosti.

Podsećaju da saradnja Đokovića i Ivaniševića traje od 2019. godine, ali da je dolazak menadžera Marka Mejdena nagoveštavao promene u timu.

Pominju i burne ispade koje je Novak imao prema Ivaniševiću na terenu, kao i ostalim članovima tima, što je impliciralo nezadovoljstvo.

- Neposredan povod za raskid bio je loš početak 2024, ali saradnja je postala klimava još letos, kad je Đoković (36), kako saznajemo, u nekoliko navrata otvoreno pokazao nepoverenje prema vlastitom timu, piše ovaj hrvatski medij.

Sve ove promene događaju se u olimpijskoj godini, kada Đoković želi da se vrati na vrh, posebno pred Olimpijske igre, gde želi da osvoji zlato za svoju zemlju.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)