ISTORIJSKA PROMENA NA ATP LISTI: Dimitrov izbacio i Alkaraza i Zvereva, a Siner ga nokautirao u finalu mastersa u Majamiju!

Novosti online

31. 03. 2024. u 22:41

Janik Siner je samo privremeno bio zaustavljen u svom velikom naletu kada ga je u nedavnom finalu u Indijan Velsu pobedio Karlos Alkaraz. U Majamiju je Italijan došao do nove ATP titule, i to impresivnom igrom.

ИСТОРИЈСКА ПРОМЕНА НА АТП ЛИСТИ: Димитров избацио и Алкараза и Зверева, а Синер га нокаутирао у финалу мастерса у Мајамију!

FOTO: Tanjug/AP

Iako je Grigor Dimitrov minulih dana briljirao, a kao 11. nosilac je eliminisao i prvog, Karlosa Alkaraza, i četvrtog, Aleksandera Zvereva, finale mastersa u Majamiju je delovalo kao da je na času:

Siner je Dimitrova deklasirao sa 6:3, 6:1, za samo 74 minuta igre.

Kakav će biti vrh ATP liste sada? Ostaje li Đoković prvi?

Imajući u vidu pomenuto ispadanje Alkaraza u četvrtfinalu, Španac će od ponedeljka imati 8.645 bodova, što je i dalje prilično daleko od lidera: Novak Đoković će ostati prvi na ATP listi sa 9.725 - ništa nije izgubio ovogodišnjim odustajanjem od mastersa na Floridi, jer ni 2023. tamo nije učestvovao.

Pritom, "Karlitos" je izgubio drugo mesto:

Siner je novom titulom stigao do 8.710 bodova, čime je za 65 bodova prestigao svog rivala iz Španije.

Ovo je istorijski podvig mladog Italijana, jer je prvi put u karijeri postao drugi teniser sveta.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju