"ĐOKOVIĆ MI JE NEPOZNANICA" Karlos Alkaras o Srbinu, Nadalu, Monte Karlu...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 04. 2024. u 11:20

KARLOS Alkaraz govorio je pred turnir u Monte Karlu istakavši da ne sluša mnogo pohvale sa strane, ne želeći da izgubi skromnost koju ima.

ЂОКОВИЋ МИ ЈЕ НЕПОЗНАНИЦА Карлос Алкарас о Србину, Надалу, Монте Карлу...

Tanjug/AP

Španac je govorio o "velikoj trojci"...

– To što je postigla velika trojka, dostići brojke Đokovića, Nadala ili Federera, nezamislivo je – rekao je najmlađi broj 1 u istoriji na uručenju jedne nagrade u domovini.- Potpuno izvan normalnog. Moj cilj jeste da ih stignem, jer treba sanjati samo najveće stvari. Ali, daleko je to.

S obzirom da je "Karlitos" izgubio drugo mesto na ATP listi, postavljen je za trećeg nosioca, a sa Novakom Đokovićem može da se sastane eventualno u polufinalu.

– Nisam favorit u Monte Karlu.  Siner je u strašnom naletu a Đoković je nepoznanica. Daj bože da me Janik pritisne kako bih dao sto odsto i da za deset godina pričamo o velikom rivalstvu sa njim.

Nezaobilazna tema bila je i zdravstvena situacija u kojoj se nalazi Rafael Nadal.

– Ne znam detalje, ali me brine što ne može da igra turnire koji su specijalni za njega – prokomentarisao je povlačenje kralja šljake iz Monte Karla.- Želim mu brz povratak, nadam se da će moći da igra u Barseloni i Madridu.

Želja mu je da igra sa "Bikom sa Majorke" na Olimpijskim igrama u dublu.

– Voleo bih da igramo u dublu na Olimpijadi u Parizu. Bilo bi to ostvarenje sna za mene. Da vidimo u kakvoj ćemo situaciji biti kada dođe vreme, jer je to i dalje ostvarljivo. Još nismo direktno razgovarali ali obostrana želja postoji – svestan je Alkaras da sve najviše zavisi od Nadalovog zdravlja.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata