"TO ŠTO KAŽE JE GLUPOST"! Rafael Nadal žestoko zamerio Stefanosu Cicipasu

Novosti online

17. 04. 2024. u 09:35

Rafael Nadal je zaigrao posle 102 dana pauze, a prvi put na šljaci posle čak 681 dana i zabeležio je pobedu, u prvom kolu ATP turnira u Barseloni savladao je Flavija Kobolja iz Italije rezultatom 6:2, 6:3.

ТО ШТО КАЖЕ ЈЕ ГЛУПОСТ! Рафаел Надал жестоко замерио Стефаносу Циципасу

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja, Stefanos Cicipas proglasio je Rafu favoritom za titulu u prestonici Katalonije

- Mislim da je Rafa favorit. Ja mogu da imam dobre sedmice na šljaci, ali Rafa je Rafa. On igra dobar tenis, nema sumnje u to. Takođe, imamo i druge igrače, poput Kaspera Ruda koji je dobar na ovoj podlozi. Konkurencija je velika, nije ovo običan turnir iz serije 500, jedan je od najtežih u sezoni - rekao je Cicipas.

Međutim, "biku sa Majorke" se nije svidela njegova izjava, pa je imao malu raspravu sa novinarima na konferenciji za medije.

- Glupost je to što je rekao, hajde da budemo realni, zna i on da to nije slučaj. Verovatno postoji dosta poštovanja zbog svega što sam uradio na ovom turniru, ali svi znaju da nisam više favorit da osvojim takmičenje i titule. To je jednostavno priča koja pada teško na rivale - rekao je Nadal koji je 12 puta podizao pehar u Barseloni.

Inače, Rafael Nadal će u narednom kolu Barselone odmeriti snage sa Aleksom de Minorom.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)