KRAJ ZA SRPKINJU: Natalija Stevanović bez četvrtfinala Ruana

Novosti online

17. 04. 2024. u 14:34

Srpska teniserka Natalija Stevanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale VTA turnira u francuskom Ruanu, pošto je danas u osmini finala poražena od Poljakinje Magde Linet 6:2, 6:1.

КРАЈ ЗА СРПКИЊУ: Наталија Стевановић без четвртфинала Руана

Foto: Goran Čvorović

Meč je trajao 68 minuta. Linet je 60. teniserka sveta, dok je Stevanovićeva 204. na VTA listi. Ovo je bio drugi međusobni duel srpske i poljske teniserke i drugi trijumf Linet.

Poljakinja je bolje ušla u meč i brzo je stekla prednost od 3:0. Linet je održavala prednost i prvi set je dobila rezultatom 6:2. Poljska teniserka je nastavila sa dobrom igrom i u drugom setu, a svojoj rivalki je u ovom delu meča prepustila samo jedan gem.

Linet će u četvrtfinalu igrati sa pobednicom meča između Ruskinje Anastasije Pavljučenkove i Holanđanke Aranče Rus.

VTA turnir u Ruanu se igra za nagradni fond od 232.244 evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!