ĐOKOVIĆ ZBOG OVOGA NIJE GOAT! Legendarni teniski stručnjak izabrao najboljeg, Srbin nije ni na drugom mestu

Novosti online

22. 04. 2024. u 10:10

NOVAK Đoković je za nas već dugo najveći sportista svih vremena i teniski GOAT koji je to potvrdio i brojem grend slem titula, kao i vremenom provedenim na čelu ATP liste.

ЂОКОВИЋ ЗБОГ ОВОГА НИЈЕ ГОАТ! Легендарни тениски стручњак изабрао најбољег, Србин није ни на другом месту

FOTO: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Skoro da nema kategorije u kojoj Srbin nije najbolji, ali ne slaže se sa tim Hose Igueras. 

Sa 71 godinom i bogatom karijerom, tokom koje je trenirao velikane kao što su Pit Sampras, Džim Kurijer, Majkl Čeng i Rodžer Federer, Igueras je dao svoje viđenje u razgovoru za Mundo deportivo.

- Ako gledate na to na moj način, teško je izostaviti Federera. Ne samo što je igrao tenis u oba pravca, sa mreže i sa osnovne linije, već je to radio i sa velikom elegancijom. Međutim, kako da stavim Rafu na drugo mesto? Ako vidite njegovu evoluciju, tokom vremena, svake godine je postajao bolji igrač. Sve zavisi kako na to gledate -  kaže Igueras.

Kada se raspravlja o najboljem igraču svih vremena iz "velike trojke" - Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal - neizostavno se spominje prvi reket sveta, Novak Đoković.

- Kako da iz priče izostavite Đokovića? Isto je kao sa Rafom. Ako moram da igram na svoju kartu, ostaću uz Rodžera i Rafu. Tamo odakle dolazim više se ceni ljudski, od teniskog dela. Kada me vidi, Rafa odmah priđe i zagrli me, bilo da je to u Kini ili negde drugo -  zaključio je Igueras. 

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (10)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)