IZNENAĐENJE U MADRIDU: Šesta teniserka sveta eliminisana u osmini finala

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

29. 04. 2024. u 13:53

TAKMIČENjE u Madridu okončala je i šesta teniserka sveta, Marija Sakari koja je u osmini finala izgubila od Beatriz Hadad Maje sa 6:4, 6:4.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У МАДРИДУ: Шеста тенисерка света елиминисана у осмини финала

Foto: EPA-EFE/SERGIO PEREZ

Brazilka je uspela da napravi iznenađenje, iako je pre meča bila autsajder protiv Grkinje koja je u prva dva kola izgubila ukupno devet gemova.

Što se meča tiče, bolje ga je počela 14. na VTA listi, brzo je stigla do 5:2. Ipak, 28-godišnjakinja iz Atine je odbijala da se preda, vratila je jedan brejk, imala dve prilike da i drugi put oduzme servis protivnici, no to nije uspela da iskoristi.

Ista slika je viđena i u drugom setu. Hadad Maja je povela sa 5:2, Sakari uzvratila jednim brejkom, ali Brazilka je do kraja sačuvala servis i trijumfovala posle jednog sata i 50 minuta.

Ova 27-godišnjakinja iz Sao Paula će u četvrtfinalu Madrida igrati protiv pobednice meča Iga Švjontek (Poljska) - Sara Soribes Tormo (Španija).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima