ORGANIZATORI ODLUČILI, ALI... Evo kada Novak Đoković igra!

Novosti online

21. 05. 2024. u 17:15

Novak Đoković je danas saznao i da mu Endi Marej neće biti prvi rival na turniru ATP Ženeva open, a saznao je i kada će na teren.

ОРГАНИЗАТОРИ ОДЛУЧИЛИ, АЛИ... Ево када Новак Ђоковић игра!

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podsetimo, Endi Marej  je, kao 75. na ATP listi, izgubio od 85. tenisera sveta, Janika Hanfmana iz Nemačke - konačan rezultat glasio je 7:5, 6:2, a nedugo po završetku tog meča organizatori su saopštili sledeće:

Meč Đoković - Hanfman igra se u sredu, 22. maja, ne pre 18 časova.

Kiša je umela da ove sedmice pravi probleme čelnicima turnira i akterima (Marej i Hanfman su svoj meč počeli u ponedeljak, završili ga u utorak), pa je pitanje da li će Nole baš na teren u šest popodne. Program, naime, počinje u 11.30, a redom igraju Baez - Karbaljes Baena, potom Fric - Mikelsen, pa Ofner - Rud, te Nole i njegov rival iz Nemačke.

Iako je 36-godišnji Nole, kao jedan od najiskusnijih u "belom sportu", samo četiri godine stariji od Nemca, interesantno - nikada protiv njega nije igrao. Hanfman je imao daleko, daleko manje mečeva u profesionalnoj karijeri, svega 133 do ovog turnira, a Nole je u Ženevu stigao sa učinkom od čak 1.099 pobeda i 218 poraza.

 

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka