"ĐOKOVIĆ JE FAVORIT NA ROLAN GAROSU": Oglasio se veliki Novakov rival

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

28. 05. 2024. u 19:59

NOVAK Đoković ovog utorka počinje misiju odbrane trofeja na Rolan Garosu. O tome da li je Srbin favorit govorio je Grk Stefanos Cicipas.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ФАВОРИТ НА РОЛАН ГАРОСУ: Огласио се велики Новаков ривал

Foto: Profimedia

Finalista ovog grend slema iz 2021. godine je uspešno preskočio prvu prepreku pobedivši Martona Fučoviča (7:6, 6:4, 6:1). On je istakao da je prvi na ATP listi najveći kandidat za titulu, iako ove godine nema rezultate na kakve je navikao ljubitelje "belog sport".

- Nema favorita koji se mnogo izdvaja. Možda samo Novak Đoković jer je ovde više puta pobeđivao. Iako nema u ovoj godini odlične rezultate, kao što nas je navikao kada je pobeđivao gotovo svake nedelje, ja ga i dalje smatram favoritom - rekao je Cicipas.

Trenutno deveti igrač sveta je izdvojio još neke tenisere za koje smatra da bi mogli da dođu do završnice na Rolan Garosu.

- Jasno je da je Karlos Alkaras uvek među favoritima, kao i Janik Siner. Njih dvojica mogu da igraju dobro na svim podlogama, a imaju sve što je neophodno za pobeđivanje na šljaci - zaključio je Grk.

Podsetimo, Cicipas će u drugom kolu odmeriti snage sa nemačkim teniserom Danijelom Altmajerom koji je posle velike bobre bio bolji od Lasla Đerea.

 

Kada igra Novak Đoković?

Đoković i njegov rival Pjer Ig Erber igraju večeras, a prenos možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)