SPEKTAKL KOJI SE ČEKA: Evo kada Kecmanović i Medvedev izlaze na teren

Novosti online

29. 05. 2024. u 20:01

ROLAN garos je objavio raspored za četvrtak, nakon dana u kome je gotovo sve stalo zbog kiše.

СПЕКТАКЛ КОЈИ СЕ ЧЕКА: Ево када Кецмановић и Медведев излазе на терен

Foto: Profimedia

Igralo se samo na najvećim stadionima, Filipu Šatrijeu i Zuzan Lenglen gde postoji krov, tako da navijače u Srbiji pored Novaka Đokovića sutra očekuje još izlazak tri srpska predstavnika. 

Prvi će na teren Miomir Kecmanović i Danil Medvedev od 11 časova, a njihov duel neće zavisiti od kiše, jer se igra na stadionu "Suzan Lenglen" koji ima pokretni krov.

Olga Danilović i Danijel Kolins su druge na na programnu na terenu br 10, pa sigurno neće početi pre 13 časova, a sve to ukoliko vremenski uslovi dozvole.

Dušan Lajović i Tejlor Fric su treći na redu na terenu broj 13.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima