NISAM VIŠE TAKAV, PROMENIO SAM SE: Aleksandar Zverev održao pres konferenciju o kojoj se priča

Novosti online

01. 06. 2024. u 21:29

ALEKSANDAR Zverev je u meču trećeg kola savladao Talona Grikspora rezultatom 3:6, 6:4, 6:2, 4:6, 7:6 (10-3). Nakon meča održao je zanimljivu konferenciju za medije.

НИСАМ ВИШЕ ТАКАВ, ПРОМЕНИО САМ СЕ: Александар Зверев одржао прес конференцију о којој се прича

FOTO: EPA-EFE/YOAN VALAT

Istakao je Nemac da je srećan zbog pobede. 

- Vratio sam dva brejka, tako sam preokrenuo. Slušajte. Ne znam. Kada gubite 4:1, dva brejka zaostatka protiv nekoga ko tako dobro servira, ne dobijate uvek. Veoma sam srećan, kaže Zverev i dodaje:

- Imao sam već spreman govor za svakog člana svom timu, znao sam šta ću da kažem treneru, fizioterapeutu, sparing partneru. Spremao sam se da im se*em. Mi smo savršeni, oni bi bili krivi. Šalim se malo. Kada imate dva brejka zaostatka, male su šanse. Odigrao sam sjajno u tom šestom gemu, onda je on počeo da sumnja. U taj-brejku sam odigrao najbolji tenis na meču. Veoma sam srećan što sam još na turniru.

Primetili su novinari da je dosta drugačiji nego pre dve godine. 

- Dolazi to sa godinama, iskusniji si. Rekao sam sebi da želim da postanem drugačiji igrač i drugačiji uzor. Ne lomim rekete, ne dobijam upozorenja. Imao sam razgovor sâm sa sobom, shvatio sam da štetim sebi i deci koja gledaju. Srećan sam što funkcioniše. Radio sam na sebi dosta. Tenis je mentalna igra. Srećan sam što se taj napredak vidi na terenu

Za kraj, novinari su pitali Zvereva šta radi u slobodno vreme u Parizu.

- Volim da igram Mario kard na Nintendu, juče sam igrao oko četiri sata, oko tri sata danas. To radim u slobodno vreme, zaključuje Zverev.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)