SVI SU BILI U ŠOKU! Novak Đoković se pojavio na terenima Rolan Garosa, a razlog je neverovatan

Novosti online

05. 06. 2024. u 13:50

NOVAK Đoković je tokom jučerašnjeg dana snimljen na terenima Rolan Garosa, što je sve iznenadilo.

СВИ СУ БИЛИ У ШОКУ! Новак Ђоковић се појавио на теренима Ролан Гароса, а разлог је невероватан

FOTO: Tanjug/AP

Mnoge je to iznenadilo, pa je bilo čak i onih koji su sumnjali u povredu srpskog tenisera. A onda je usledio šok kada je saopšteno da se Srbin povlači sa turnira. "Neverne Tome" su krenule da žale za Đokovićem, a bivša šampionka Marion Bartoli je danas objasnila  zašto je Đoković morao da se pojavi.

- Svakako da je za njega bilo neophodno da se pojavi i porazgovara sa Ameli Morezmo, kao i sa upravom turnira i objasni medicinske rezultate. Doktor koji je obavio preglede je svakako bio na liniji sa upravom turnira, tako da saopštenje za medije bude koherentno i u liniji sa onim što je igrač želeo da saopšti novinarima, jer znate, postoji i nešto što se zove poverljivost medicinskih podataka, tako da mislim da nemamo baš sve detalje povrede - kaže Bartoli.

Ona je objasnila da se radi o normalnoj proceduri kada dođe do ovakvih povreda.

- U stvari, turnir ne možemo da napustimo tek tako, moramo da dođemo, porazgovaramo sa upravom i objasnimo šta se dogodilo. Ovo što se desilo je težak udarac za televizije, gledaoce, ceo ekosistem turnira, tako da Novak nije mogao da ode bez objašnjenja - zaključila je Bartoli. 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)