"NOVAČE, ZABORAVI TO!" Mats Vilander ima važnu poruku za Đokovića

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 06. 2024. u 17:28

NOVAK Đoković je juče odlučio da se povuče sa Rolan Garosa, a danas je podvrgnut i operaciji. Ne iznenađuje što je i još uvek glavna tema svetskih teniskih medija.

НОВАЧЕ, ЗАБОРАВИ ТО! Матс Виландер има важну поруку за Ђоковића

FOTO: EPA

Teniski ekspert Eurosporta Mats Vilander istakao je da su Olimpijske igre za Novaka Đokovića važnije od Vimbldona, te da je zbog toga odlučio da se povuče i podvrgne operaciji. 

- Ovo postaje kraj jedne ere, počeo je Vilander i nastavio: 

- Gledajte Rafaela Nadala, igrao je ovde i ispao, voljan je još da igra. Znamo da je Novak oran da igra nekoliko godina još. Nadam se da će se vratiti. Vimbldon je važan, ali Olimpijske igre u Parizu su mnogo važnije za Novaka Đokovića. Za to mora da bude spreman, poručio je Vilander. 

Novak Đoković nije uspeo da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama - jedini uspeh koji mu nedostaje u impresivnoj karijeri. Osvojio je u Pekingu 2008. godine bronzanu medalju, a potom u borbi za treće mesto bio poražen dva puta. 

- Olimpijske igre u Parizu su veoma važne za mene. Imaju veliki prioritet za mene, ali tokom poslednja tri ili četiri učešća nisam imao mnogo uspeha, poručio je ranije Novak Đoković. 

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima