"NOVAKU SAM REKAO NEŠTO JAKO LIČNO": Federer konačno priznao kako je rasplakao Đokovića (VIDEO)

Novosti online

12. 06. 2024. u 12:45

Dokumentarni film o Rodžeru Federeru pod nazivom "12 Final Days" ("12 poslednjih dana") ugledao je svetlost dana, a čuveni Švajcarac nije skrivao svoje emocije.

НОВАКУ САМ РЕКАО НЕШТО ЈАКО ЛИЧНО: Федерер коначно признао како је расплакао Ђоковића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Bilo je izuzetno emotivno tokom Lejver kupa 2022. godine kada je Federer odlučio da se oprosti u društvu prijatelja i najvećih protivnika na terenu. Smenjivale su se razne emocije, od suza do smeha. Ispratila su ga u penziju sve sama eminentna imena svetskog tenisa - Novak Đoković, Rafael Nadal i Endi Mari, Stefanos Cicipas, Kasper Rud. U jednom trenutku, "ledeni" Federer, kako su umeli da mu daju nadimak, pustio je suzu.

Federer je uspeo da rasplače bukvalno sve koju su se našli sa njim na terenu, ali i ljubitelje tenisa na tribinama, uključujući i njegovu porodicu.

Iako ljuti protivnici na terenu, nekada su padale i teške reči i van terena, nisu dva velika prijatelja poremetila, tako da je u jednom trenutku i Đoković zaplakao.

- Rekao sam mu neke stvari koje su bile veoma lične. Smatram da je Novak bio pomalo neshvaćen. Iza medijske slike, vidim to kakav je čovek i to je izazvalo nešto i kod njega - rekao je Federer.

Opet se Federer rasplakao kada je govorio o čitavom ispraćaju, što pokazuje koliko mu je sve to i značilo.

- Sve to me je definitivno pogodilo. Postao sam emotivan na samom kraju. Ne znam šta se desilo, zaista, pomislite to je kraj, završava se jedan vaš deo života, a kad pogledam sve njih, shvatim da sam u svačijem životu na neki način učestvovao - rekao je Federer, iako je mislio da će ostati čvrst kao i na terenu.

BONUS VIDEO  "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima