RUBLJOV OPET ŠOKIRAO SVE(T): Šta radi ovaj Rus - nikome nije jasno

Novosti online

18. 06. 2024. u 13:44

Dok se Novak Đoković priprema za povratak na teren, Andrej Rubljov je ponovo razočarao svoje pristalice.

РУБЉОВ ОПЕТ ШОКИРАО СВЕ(Т): Шта ради овај Рус - никоме није јасно

FOTO: Tanjug/AP

Na turnir u Haleu, u Nemačkoj, ruski teniser je došao kao šesti na ATP listi, a četvrti nosilac, no ni do osmine finala nije stigao.


Izgubio je od 53. tenisera sveta, Amerikanca Markosa Đirona, koji je pobedio sa 6:4, 7:6 (5).

Naravno... i ovoga puta je Rubljov sve "začinio" izlivom besa:


Otkako je zbog divljanja (prema linijskom sudiji, u polufinalnom meču sa Bublikom) izbačen sa turnira u Dubaiju, Rubljov je više puta šokirao svoje pristalice.


Rus je ostvario samo jednu pobedu u Indijan Velsu, potom odmah ispadao sa mastersa u Majamiju, Monte Karlu, te sa turnira iz serije 500 u Barseloni, da bi nakon takve očajne serije došao na madridski masters - i osvojio titulu, "usput" pobedivši Karlosa Alkaraza, te potom Tejlora Frica i, u finalu, Ože-Alijasima.


Ali titula mu nije bila zalet za seriju uspeha. 

U Rimu je ostvario pobedu (baš nad Đironom, i to u tri seta), pre nego što ga je 109. sa ATP liste Aleksandr Miler izbacio, potom je izgubio u trećem kolu Rolan Garosa od 35. tenisera sveta, Italijana Arnaldija, i to u tri seta, a sada je priredio novi teniski šok.

Kad igra Novak Đoković?

To je još uvek veliko pitanje. Imajući u vidu da je Nole nedavno operisao koleno, ali i šokirao svet kakve treninge sprovodi samo devet dana posle hirurškog zahvata, i on, i ljubitelji tenisa se pitaju - kada je pravi trenutak za povratak? Da li je Vimbldon, koji počinje 1. jula, prosto - prerano? Da li će za Olimpijske igre (počinju 26. jula) biti dovoljno spreman?

U svakom slučaju, pratite i dalje sve vesti o Novaku i tenisu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno