ĐOKOVIĆ SE OVOME NIJE NADAO: Evo kako će izgledati ATP lista od ponedeljka

Novosti online

20. 06. 2024. u 19:52

NOVAK Đoković je morao zbog povrede da se povuče sa Rolan Garosa i od tada ne igra tenis. Uprkos tome srpski as je uspeo da napreduje na ATP listi.

ЂОКОВИЋ СЕ ОВОМЕ НИЈЕ НАДАО: Ево како ће изгледати АТП листа од понедељка

FOTO: Tanjug/AP

Naime, osvajač 24 grend slem titule će od ponedeljka biti drugi na svetu, a sve to zahvaljujući porazu Karlosa Alkaraza od Džeka Drejpera u osmini finala Kvinsa.

Španac je branio titulu na turniru u Londonu i kako nije uspeo da dođe do pehara izgubio je 450 bodova što je lansiralo Noleta na poziciju broj dva.

Na vrhu će ostati Janik Siner, Đoković će biti iza njega sa 8.360, dok momak iz Mursije ima 8.310.

Podsetimo, Novak se oporavlja od operacije meniskusa kolena i ostaje da se vidi da li će nastupiti na Vimbldonu, dok bi trebalo da bude spreman za Olimpijske igre (26. jul - 11. avgust).

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju