NIŠTA OD GLAVNOG ŽREBA VIMBDLONA: Hamad Međedović eliminisan u drugom kolu kvalifikacija

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 06. 2024. u 17:30

HAMAD Međedović neće igrati na Vimbldonu, pošto je u drugom kolu kvalifikacija izgubio od Kazahstanca Beibita Žukajeva sa 6:7(3), 7:5, 6:4.

НИШТА ОД ГЛАВНОГ ЖРЕБА ВИМБДЛОНА: Хамад Међедовић елиминисан у другом колу квалификација

FOTO: Profimedia

Ko ozbiljno prati "beli sport" znao je da je ovo duel dvojice sjajnih servera. To se pokazalo kao tačno, jer je 208. na ATP listi zabeležio 27 asova, a srpski igrač 25.

Meč je bio izjendačen što pokazuje i rezultat. U prvom setu obojica tenisera su imali po jednu brejk priliku, no nisu uspeli da je iskoriste, pa je taj-brejk odlučio ko će prvi doći do prednosti. Hamad je 13. gem odigrao odlično i tako dobio udvodni deo duela.

Veliku priliku propustio je Novopazarac da posle dva seta reši meč. On je u tom segmentu propustio ukupno četiri brejk lopte. Rival je to kaznio i u 11. gemu i oduzeo servis 20-godišnjem protivniku, te nakon toga sigurno odservirao za izjednačenje.

Nakon dva lako dobijena gema na startu trećeg seta, usledio je brejk koji je napravio Žukajev. Došao je Hamad u priliku da vrati izgubljeno, imao je čak četiri brejk prilike pri rezultatu 5:4 za rivala, no nije ih iskoristio i ostao je bez mogućnosti da nastupi na Vimbldonu.

Kazahstanac će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv Francuza Kventina Hejlisa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku