TENISKI SVET U NEVERICI! Novak Đoković povukao šokantan potez pred start Vimbldona

Novosti online

02. 07. 2024. u 13:19

BLIŽI se trenutak koji Srbija sa nestrpljenjem čeka. Novak Đoković za koji sat, tačnije oko 16.00, igra prvi meč na Vimbldonu protiv kvalifikanta Vita Koprive.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Новак Ђоковић повукао шокантан потез пред старт Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

Svi se pitaju u kakvom će da bude stanju Nole posle operacije kolena, ali i mnoge zanima šta se desilo u Đokovićevoj glavi, pa je njegova poslednja objava na društvenim mrežama šokirala sve.

Naime, on je na svoju Instagram priču podelio sliku koju je objavio popularni "TenisTV" u čast Rodžera Federera. Na slici se nalaze neki istorijski momenti jednog od najboljih tenisera svih vremena, koji je vodio velike bitke sa Đokovićem. 

Foto: Printskrin Instagram/djokernole

 

Ako znamo da Federer, ali i Rafael Nadal izbegavaju i da čestitaju Noletu i rekorde, grend slem titule, otkud sada Novaka da postavi ovakvu objavu i to samo nekoliko sati pred početak nastupa na ovogodišnjem Vimbldonu.

Istina za volju Rodžer i Nole su odigrali neke od istorijskih mečeva, jedan takav je bio i na Vimbldonu, kada je Srbin spasavao i meč-lopte, pa na kraju slavio i podigao trofej. Sigurno da Đokoviću nedostaje stari rival Federer, koji ga je inspirisao da ide i preko granica mogućeg. Ali... Opet, neki idu toliko daleko da misle da je "hakovan" Novakov profil na Instagramu.

Podsećanja radi, Novak Đoković će u prvom kolu Vimbldona igrati protiv malo poznatog Čeha Vita Koprive. On je trenutno 123. na ATP listi, a bio je najbolje plasiran na 111. mestu. Prošao je kvalifikacije tako što je prošao Skvajera iz Nemačke i Delijena iz Bolivije 2:1, a veterana Rišara Gaskea 3:1. 

Koprivi će ovo biti drugi meč na grend slemovima, a prvi je imao ove godine na Australijan openu kada je režirao pravu dramu. Tu je takođe prošao kvalifikacije i onda je izgubio od Amerikanca Sebastijana Korde 1:6, 4:6, 6:4, 6:4, 2:6. Gubio je sa 2:0 u setovima i onda se potpuno vratio u meč, tako da Novak ni u jednom trenutku ne sme da ga potceni jer Kopriva očigledno ima kvalitet da se vrati u duel.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima