SINER POBEDIO, PA POMENUO NOVAKA: Saglasan sam sa Đokovićem, samopouzdanje pomaže

A. I.

04. 07. 2024. u 08:19

JANIK Siner je u italijanskom derbiju na Vimbldonu savladao Matea Beretinija, te se tako plasirao u treće kolo grend slema u Londonu.

СИНЕР ПОБЕДИО, ПА ПОМЕНУО НОВАКА: Сагласан сам са Ђоковићем, самопоуздање помаже

FOTO: Tanjug/AP

Primetili su brojni navijači da trenutno prvi teniser planete sve češće kliza po vimbldonskoj travi kako bi stigao neke od neugodnih loptica. 

Pre toga, Novak Đoković je naveo da mu u tim klizanjima pomaže znanje skijanja, na šta je i Siner odgovorio pozitivno.

- Da, verovatno to samopouzdanje da se odlučite i samo proklizate. Morate da dopustite taj potez svom telu i da sve to iskontrolišete umom. Da, skijanje može da pomogne u tom pokretu, svakako - kazao je Siner.

U jednom momentu, publika na Centralnom terenu je želela da Beretini odvede meč u peti set, iako bi verovatno zbog policijskog časa došlo do prekida. Ipak, nije došlo do toga.

- Veoma težak meč. Mateo je servirao sjajno, ali i ja sam u prva dva seta. Napravio sam nekoliko grešaka na početku trećeg seta, a nakon toga je samopouzdanje počelo da raste. Sve u svemu, dobar meč za obojicu, srećan sam što sam uspeo da zatvorim meč nakon četiri seta. Hajde da vidimo kako će sve izgledati u narednoj rundi - rekao je Siner, a baš u narednom kolu ga čeka Miomir Kecmanović.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)