"FEDERER JE PO IGRI SLIČAN MENI": Evo šta Dimitrov kaže o Đokoviću

Novosti online

04. 07. 2024. u 22:45

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov je izborio plasman u treće kolo Vimbldona.

ФЕДЕРЕР ЈЕ ПО ИГРИ СЛИЧАН МЕНИ: Ево шта Димитров каже о Ђоковићу

Foto: Profimedia

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov je na terenu proveo tri i po sata, ali je na kraju pobedio Junčenga Šanga iz Kine, 5:7, 6:7 (4), 6:4, 6:2, 6:4.

Uspeo je da od gubitka 0:2 dođe do 3-2, a posle meča je upitan i koja je razlika između rekordera po broju trofeja u Londonu, Rodžera Federera i Novaka Đokovića, kada igraju na travi.

- Novak i Federer su igrali ovde jedan protiv drugog. Po mom mišljenju, Rodžer je uspevao da me maksimalno stavi u podređeni položaj. Ipak, ovde kada smo igrali, sećam se da je svaki poen bio prilično izjednačen. To vam čak puno i ne pomaže, više odmaže, jer idete po neke lopte po koje nikad ne biste išli - rekao je Dimitrov.

Dimitrov se osvrnuo n ameč sa Novakom Đokovićem koji je igrao

- Pamtiću uvek taj meč sa Novakom. To je jedan od tih mečeva "šta bi bilo kada bi bilo". Imao sam set loptu u četvrtom setu, ali mi nije puno pomoglo. Igrali smo obojica tada na visokom nivou.Uvek imam svest o tome, ali sam se ja razvio malo kasnije - rekao je Dimitrov.

Ipak,kada je reč o tome ko je bolji Đoković ili Rodžer, dao je zanimljiv odgovor.

- Uvek sam se ugledao na Rodžera kao nekog ko ima sličan stil igre mom. U mojim očima je on pionir ovog sporta. Novak je, bez ikakvih sumnji, na papiru najbolji ikada. Uspeva mu da se održi i u poznim danima karijere na velikoj sceni - rekao je je Dimitrov.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima