DOKLE VIŠE?! ĐOKOVIĆ OVO NIJE ZASLUŽIO Britanci žestoko udarili po Bi-Bi-Siju, nije prvi put da ovo rade

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 07. 2024. u 09:44

NIJE tajna da navijači u Britaniji vole Đokovića, ali očigledno ne baš svi. Tako da, stanovnici Ostrva koji su želeli da na nacionalnom servisu pogledaju meč Novaka Đokovića i Džejkoba Fernlija, velika je verovatnoća da su propustili deo meča, a za to mogu da zahvale "Bi-Bi-Siju".

ДОКЛЕ ВИШЕ?! ЂОКОВИЋ ОВО НИЈЕ ЗАСЛУЖИО Британци жестоко ударили по Би-Би-Сију, није први пут да ово раде

FOTO: Tanjug/AP

Uzeo je Britanac set Đokoviću, a četvrti se igrao na razliku (7:5), iako se radilo o debitantu na grend slemovima, a početak meča nisu imali prilike svi da vide. 

Menadžment popularne britanske televizije našao se na udaru navijača zbog toga što je na Bi-Bi-Si jedan i Bi-Bi-Si dva prenosio isti meč. Ta "greška" značila je da sedmostrukog šampiona Vimbldona navijači nisu mogli da gledaju ni na jednom od kanala, a igrao je protiv Britanca Džejkoba Fernlija i to na Centralnom terenu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Navijačima nije bilo pravo zbog toga što su oba kanala prenosila duel sa terena broj jedan, te su se raspisali na društvenim mrežama, prenosi britanski "SAN". 

- Nikada nisam video nešto poput ovoga u mom životu. Novak Đoković, sedmostruki šampion koji trenutno igra na centralnom terenu, a meč ne može nigde da se prati, neverovatno, jedna je od poruka na društvenim mrežama britanskog nacionalnog servisa. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Na Bi-Bi-Si 1 i 2 prenose isti meč, čak su propustili početak meča Đoković - Fernli, haos od prenosa. 

- Prenose VTA meč, želimo Đokovića. 

- Prenose dosadan meč na oba kanala, a Đoković igra sa Britancem, dok se Hurkač bori sa Filsom, neozbiljni su, poruka je jednog od navijača. 

Mnogo je njih postavilo pitanje sa porukom zbog čega nema Đokovića, a čak je i "Ekspres" od Bi-Bi-Sija tražio objašnjenje, ali ga nije bilo. 

Inače, podsetimo, ovo nije prvi put da Bi-Bi-Si pogreši kada je meč Novaka Đokovića u pitanju. Slična situacija viđena je i 2022. kada je Srbin igrao protiv Kvon Son Vua, uvodni deo meča nije bio na programu, zbog čega su navijači takođe bili besni. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija