SKANDAL U BELOM SPORTU: Teniserka suspendovana zbog nameštanja mečeva

Novosti online

06. 07. 2024. u 12:09

Bivša teniserka iz Bosne i Hercegovine, Jasmina Tinjić suspendovana je na šest godina, nakon što je priznala da je učestvovala u nameštanju mečeva, saopštila je Međunarodna agencija za integritet tenisa.

СКАНДАЛ У БЕЛОМ СПОРТУ: Тенисерка суспендована због намештања мечева

Foto: Profimedia

Jasmina Tinjić, koja je 2013. godine bila 236. na VTA listi, nije osporila optužbe za korupciju u 2017. i 2018. godini, navodi se u saopštenju.

Optužbe protiv 33-godišnje Tinjić uključivale su osmišljavanje ishoda mečeva, olakšavanje klađenja, primanje novca u zamenu da ne daje sve od sebe na mečevima i to što nije prijavila kontakte u vezi sa korupcijom.

Ona je u Švedskoj dobila zabranu igranja na četiri i po godine, posle tamošnje istrage o nameštanju mečeva.

Međunarodna agencija za integritet tenisa saopštila je da je suspenzija počela kad i ona u Švedskoj i da će isteći 17. maja 2028. godine.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!