ĐOKOVIĆ IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: Iako je izgubio od Alkaraza u finalu Vimbldona ipak je dobio lepe vesti

Novosti online

14. 07. 2024. u 17:58

Novak Đoković je poražen od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona rezultatom 3:0(6:2, 6:2, 7:6), ali i pored toga ima razloga za radost.

ЂОКОВИЋ ИМА РАЗЛОГА ЗА СЛАВЉЕ: Иако је изгубио од Алкараза у финалу Вимблдона ипак је добио лепе вести

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je uspeo da ponovi rezultat od prošle godine, odnosno da se nađe u finalu, pa je tako odbranio bodove koje je osvojio 2023. godine. Samim tim, smanjio je zaostatak za Janikom Sinerom na 410 bodova na ATP listi i dodatno se približi poziciji broj jedan.

Italijanski teniser je izgubio deo bodova koje je branio iz prošle sezone nakon poraza u četvrtfinalu od Danila Medvedeva (prošle godine je poražen u polufinalu od Đokovića).

Alkaraz je, takođe, uspeo da odbrani titulu, ali i bodove osvojene na prošlom Vimbldonu pa će ga od ponedeljka deliti 1440 bodova od prvog mesta, te ostaje na trećem.

Novaka Đokovića očekuju Olimpijske igre koje počinju 26. jula.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima