MORBIDNA KARIKATURA MARKE: Da li je ovo moguće?! Novak Đoković ovakvo poniženje nije zaslužio (FOTO)

Novosti online

14. 07. 2024. u 23:47 >> 23:48

SAVLADAO je Karlos Alkaraz Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Odbranio je Španac tako titulu osvojenu prošle godine, a onda... onda se desilo nešto što je malo ko očekivao.

МОРБИДНА КАРИКАТУРА МАРКЕ: Да ли је ово могуће?! Новак Ђоковић овакво понижење није заслужио (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Iako je Alkaraz pokazao sportski duh i poslao džentlmensku poruku o Đokoviću nakon pobede, španski mediji su se obrukali.

Naime, najpoznatiji sportski list u Španiji, „Marka“, koji važi za jedan od najuticajnijih u svetu, proslavio je Alkarazovu pobedu kontroverznom karikaturom koju mnogi smatraju morbidnom.

Na karikaturi je Đoković prikazan sa zelenom kosom, dok Alkaraz, stojeći iznad njegove glave, „kosi“ kosilicom na kojoj se nalazi trofej Vimbldona.

Čak su i sami Španci ostali šokirani ovom objavom, uz brojne kritike na račun „Marke“.

– Fanatizam ovih novina je neverovatna, više respekta za tenisku legendu, naučite nešto iz Karlosove skromnosti pre svega – jedan je od mnogih komentara.

Podsetimo, Đoković sad kreće u pripreme za Olimpijske igre koje su na programu od 26. jula do 11. avgusta i održavaju se u Parizu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (1)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio